ᚼ, ᚼ.net, Çfarë është emri i domenit dhe hostimi? Dallimi kryesor midis domenit dhe hostimit është se domeni është adresa, e cila i lejon një vizitori të gjejë lehtësisht faqen tuaj të internetit në internet, ndërsa hostimi është vendi ku ruhen skedarët e faqes në internet. 2-5.org ju ofron shërbimin e emrit të domenit.
ᚼ, ᚼ.net, RUNIC LETTER LONG-BRANCH-HAGALL H
  • Load image into Gallery viewer, ᚼ, ᚼ.net, Çfarë është emri i domenit dhe hostimi? Dallimi kryesor midis domenit dhe hostimit është se domeni është adresa, e cila i lejon një vizitori të gjejë lehtësisht faqen tuaj të internetit në internet, ndërsa hostimi është vendi ku ruhen skedarët e faqes në internet. 2-5.org ju ofron shërbimin e emrit të domenit.
  • Load image into Gallery viewer, ᚼ, ᚼ.net, RUNIC LETTER LONG-BRANCH-HAGALL H

ᚼ.net

Regular price
$4.56
Sale price
$4.56
Regular price
Reserved
Unit price
per 
*Daily

NAME: RUNIC LETTER LONG-BRANCH-HAGALL H

DESCRIPTION: other letters, including syllables and ideographs

LENGTH: 1 Letter

DIRECTION: Left to Right

BLOCK: Runic

UNICODE: U+16BC

UTF-8: 0xE1 0x9A 0xBC

JAVASCRIPT: 0x16BC

IDN: xn--wwe.net

STATUS: Available

EDITOR NOTE: -